Vratio se iz Njemačke i pokrenuo vlastiti posao. Danas s obitelji ima jedan od najpoznatijih restorana!
Restoran Žganjer najpoznatiji je po janjetini, a svi njihovi gosti s posebnim…
Chef Melkior Bašić od ostataka hrane pripremao ukusne obroke
Previše hrane se nepotrebno baca, ali uz malo kreativnosti svaku namirnicu možemo…
Obrtnici ribari upozorili na svoj najveći problem
Govorit će se i o utjecaju klimatskih promjena na biologiju mora, dekarbonizaciju…
Mali obrtnici i trgovci: Smeta nas ograničenje rada nedjeljom i nedostatak radnika
Otvorene su i teme poput svekanalne hibridne budućnost maloprodaje, poboljšanja logistike i isporuke i promjene uloge…
Zagrebački zlatari udahnut će novu dozu glamura 89. Zlatnoj igli
Ovogodišnje 89. izdanje tradicionalne obrtničke modne revije „Zlatna igla“ održat će se…
Evo kako je Obrtnička zadruga PESLA proslavila svoj 86. rođendan
Posebnu pozornost izazvala je radionica poznate slastičarke Mirjane Špoljar na temu čokolade,…
Tko je najbolji frizer na svijetu? I naši kandidati bruse škare za frizersko prvenstvo u Parizu
Na Svjetskom frizerskom natjecanju sudjelovat će predstavnici 60 zemalja, članica Svjetske frizerske…
Zašto su eko vinari Bregovite Hrvatske sve zanimljiviji na tržištu
Ekološka proizvodnja traži da svaki dan vinogradar bude u vinogradu, a vinar…
Građevinari nam se suočavaju s onime što se u Njemačkoj događalo prije 40 godina
Situacija je takva da svaka tvrtka čuva svoje kvalitetne radnike kao "kap…
Ribari su ponos Kvarnera, mnogi su obrtnici, a ovako im Crikveničani odaju priznanje
Muška djeca nastavljaju put svojih djedova i očeva, preuzimajući već uhodane obrte…