Posjetitelji otoka Krka imaju priliku sudjelovati u nezaboravnom gourmet iskustvu u 7 Seas restoranu u Njivicama.
Na jedinstvenoj Aminessovoj gourmet večeri 25. srpnja glavni chefovi bit će Kostas Papathanasiou i Matija Bogdan, uz deserte koje priprema Bojana Bukvić.

Kostas je executive chef restorana Frantzén u Stockholmu, koji drži tri Michelinove zvjezdice, a svoju je karijeru gradio u vrhunskim kuhinjama poput onih u restoranu The Fat Duck te u londonskom restoranu The Ledbury, koja oba nose po tri Michelin zvjezdice.
U potonjem je upoznao Matiju Bogdana i tako je započela dugogodišnja suradnja ova dva virtuoza u kuhinji.
Matija Bogdan jedan je od najuglednijih domaćih chefova i dugogodišnji kreativni vođa restorana 7 Seas na Korčuli i na Krku. Bogdan donosi svoje bogato međunarodno iskustvo u svako jelo posluženo u 7 Seas restoranima, primjenjujući znanja stečena od San Francisca do Skandinavije.

Na kraju, slasne deserte ove nezaboravne večere potpisuje Bojana Bukvić, corporate pastry chef Aminessa
Gosti će uživati u posebno osmišljenom degustacijskom meniju te posebnom ambijentu 7 Seasa. Terasa restorana praktički dodiruje more, pa gourmet segment večere nadopunjuje pravi mediteranski ugođaj.