Maslinovo ulje Zorana Trkulje u New Yorku osvojilo zlato!
Ulje nastaje u obiteljskom masliniku u blizini Šibenika i to hladnom preradom…
Rovinjski kuhari vode na jedinstveno kulinarsko putovanje kroz Istru
Seasonal Food & Wine donosi vrhunski gourmet doživljaj kroz sezonske i lokalne…
Domagoj Perković najbolji je sommelier Istre i Kvarnera
Svoje znanje i vještine iskazao je u posluživanju pjenušca, ispravku vinske karte,…
Mario Petek: Muškarci u mom odijelu žele izgledati kao James Bond!
Dostupna je serija konfekcijskih veličina, no s prvim vizualnim preinakama uz pomoć…
U Zagrebu počeo WorldSkills Croatia, najveće strukovno natjecanje u ovom dijelu Europe
Više od 400 najboljih učenika strukovnih škola iz cijele Hrvatske natjecat će…
Proljetni sajam predstavlja zagrebačke obrtnike, ljude koji vlastitim rukama pričaju najljepšu priču o svom gradu
Identitet grada čine i njegova kulturna i povijesna baština, a upravo to…
Riječki ugostitelji uključeni u važan gastro projekt: Cilj nam je autentična kuhinja!
"Riječke kockice" spajat će lokalne namirnice, specifične postupke pripreme s poviješću i…
Akademsko obrazovanje vrhunskih enogastronoma u Zlatnoj dolini
Znaju prepoznati sortu vina, godinu berbe i cjenovni razred. Moći će suvereno…
Građevinski sektor raste, ali muku muči s radnicima
Zapošljava 150 tisuća ljudi i ima udio u BDP-u od oko 6,3 posto,…
Hrvatska i Split dobivaju centar gastro izobrazbe: „Bit ćemo hrvatski Le Cordon Bleu”
Svijest o nutricionizmu i autohtonim namirnicama doveli su do toga da je…
 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		


 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		